Blog

Estigues al dia de totes les nostres novetats

03/05/2024
El Room5 Club Arrasa en la Orbea Monegros 2024
Una Aventura amb Final Feliç

Quan el Room5 Club esportiu va decidir encarar la Orbea Monegros 2024, ningú no podia imaginar els desafiaments que els esperaven. Amb el vent bufant fort, la pluja caient i fins i tot alguna granissada pel camí, els membres del club van haver d'esforçar-se de valent per conquerir els 106 quilòmetres del recorregut llarg.

image

Però res no els podia parar. Miquel Fernandez va ser el primer a conquerir la pista, creuant la línia d'arribada amb un temps increïble de 4 hores i 27 minuts. Els seus companys no es van quedar enrere. Diego Zarza amb un temps de 5h i 8 minuts. Xavi Florensa i Jaume Ahicart van seguir els seus passos, lluitant contra el vent i la pluja per acabar la cursa amb somriures a les cares.

image

Carles Garcia també va donar-ho tot, enfrontant-se als elements i arribant a la meta en 5 hores i 28 minuts. I Alex Palacios, tot i les adversitats del clima, va mantenir-se ferm i decidit fins a l'últim moment, completant el recorregut en 6 hores i 10 minuts.

Quan va arribar el moment de celebrar, els membres de Room5 amb una gran sensació d'èxit. Perquè al final del dia, el que realment importava no eren els temps ni les condicions del clima, sinó el fet que tots ells havien aconseguit acabar el desafiament amb més força que mai.

No perdis més el temps!

Si encara estàs dubtant, posa't en contacte amb nosaltres i deixa't guiar per aconseguir tots aquells reptes que et proposis!